August 29, 2017

August 28, 2017

August 28, 2017

January 13, 2017

December 26, 2016

December 9, 2016

December 9, 2016

Please reload

Senaste inlägg

Robin vill ha en blogg till firman

December 1, 2016

1/1
Please reload

Utvalda inlägg

Mitt i julhelgen

December 26, 2016

Annandag jul, sitter här och provar en öl som jag fått av Tomten, väldigt snällt måste jag tillägga och otroligt vackra ölglas ingick också. (jag vet fortfarande inte riktigt vem tomten är), men jag har mina aningar, jag vill ju gärna tacka för denna trevliga överraskning . Har igår fixat den perfekta juldagsmaten, Jannes Stroganoff blir nästan alltid bra, den består aldrig av samma ingredienser, bara av det som råkar finnas hemma. idag annandag jul kan det bli en trevlig biff med sallad, som ni förstår är jag redan trött på all julmat.

Snart e' det ett nytt år, så GOTT NYTT ÅR, på er alla!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square