top of page

ARKIVET

Välkommen till nyhetsarkivet

Nyhetsarkivet är än så länge ganska litet, då hemsidan är såpass ny.

Men snart jobbar vi lite mer och köper nya grejor!

Vad vi gjorde för ett tag sedan

2016

 

Juni,2016-06-29 till 2016-07-09 Almedalen, 5 personer i 10 dagar, med teknik till 7 fasta scener, bland annat SVT live studio, tack PA-Kompaniet för en som vanligt trevlig vecka!

Juni/Juli 2016

Augusti,2016-08-12 Robert Wells i Fagersta, litet lagom gig  med trio

Augusti 2016

September,2016-09-05, nu har hösten kommit då hjälper vi  bla. ICA och en mängd andra goda kunder i Stockholm och Göteborg 

med allt från lilla till det stora, med ljudteknik och personal.

September 2016

Oktober, Hela månaden har varit fullt av roliga, ibland jobbiga och fantastiska jobb.

Vi har tex. hjälpt Nordea, PJP,(Brolle), ICA, Grand Hotel Sthlm, Riksteatern, Vaxholms och Täby kommuner. med allt mellan himmel och jord.

oktober 2016

Oktober, Stockholms Stadshus, gig med 700 revisorer, Blå Hallen och Gyllene Salen med fantastiska artister

Oktober 2016

Oktober blev en ganska hektisk månad.

Vi har jobbat åt många av våra stora och små återkommande kunder.

Bland annat i Stockholm, Göteborg och Helsingborg och har gjort det vi brukar göra.

Oktober 2016 

November månaden då det inte blir mycket hemmatid, vi jobbar och bor mest på Globen. Vi hjälper ICA med alla deras profilträffar i 3 veckor med ljudteknik och personal + att vi hinner med alla andra kunder, hur det nu går till?

November 2016

GOD JUL o GOTT NYTT ÅR!

December 2016

2017

Januari en vanligtvis lugn månad och inget undantag detta nådens år 2017.

Lite jobb i Göteborg och Stockholm och lokala uppdrag. Men vi trivs med att det är lugnt och fint, det kommer nämligen att bli precis tvärtom alldeles snart.

Januari 2017

Vi går in i februari och har kommit en liten bit på väg, det är fortfarande lugnt.

En del mindre och även lite större gig har hänt eller väntar runt knuten.

Däremot kommer vi tillsammans med Frea att flytta och bygga om en teater tillfälligt pga. ombyggnad, detta kommer att ta rätt många mantimmar.

Plus några andra renoveringar som ligger i pipelinen.
februari 2017

Mars en månad som inte heller är allt för hektisk, men vi gör en hel del installationer. Robin är på Turné med ICA. Lasse o Janne planerar ICA hundra år för det som händer Maj. Snart gör vi lite gig med Lill Lindfors, Bengan Jansson och andra fina artister, kulturskolor står på tur och en hel del andra uppdrag.

mars 2017

April, vi förbereder oss för att hjälpa till med ett 100 års firande för en väldigt känd matvarukedja. För oss betyder det att vi ska leverera ljudteknik och personal till dessa evenemang som landar i Stockholm, Helsingborg och Göteborg. Under tiden inväntar vi påskhelgen med lite relax och andra familjära sysslor.

April 2017

Maj, nu levererar och fixar vi allt ljud till 

ICA:s 100 års jubileum.

4 dagars gig i Tele2 Arena, 5 scener, 

Globen Annexet konferens, 

Promotors lounge,  Escalier  Globen konferenser.

Helsingborg Arena 5 scener.

Göteborg Svenska Mässan, 5 scener.

Stort tack till PA-Kompaniet och Skrammel, Tom Sjöberg.

Sedan är Maj slut.

Maj 2017

Juni, har precis börjat, ICA turnén tog slut första veckan i juni, 12 trailers, 120 personer helt galet men kul.

Nu är det nationaldag, midsommarafton, skolavslutningar, riva en teater och annan kultur som gäller.

Sedan är det bara att packa inför Almedalen som gäller avresa i slutet av månaden.

juni 2017

J

Juli, första veckan i denna månad var vi Almedalen i Visby och hjälpte PA-Kompaniet med ljudteknik och 5 tekniker i 10 dagar. Vi levererade till 8 scener, Teknikföretagen, Hälsodalen (5 scener), SVT livestudio och ICA:s tält. Vi vill även tacka alla som har varit inblandade på något sätt, grymt bra jobbat! Sedan har det varit ledigt semester kallas det visst!

Juli 2017

Augusti, vi har haft mer eller mindre semester hela denna månad. Lite har vi fått gjort men inte mycket.

Augusti 2017

September, vi har väldigt mycket att göra, fullt av ICA fyller 100år gig, kulturdagar av olika magnitud i Täby, återställning av teknik på en nyrenoverad teater plus en hel del annat som ligger i "pipelinen"som olika konferenser o.dyl.

September 2017

Oktober, snart gör vi ännu mera ICA fyller 100 år mer info kommer senare, typ när det har hänt.

Vi har varit i Örebro, Västerås och gjort stora fester för lokala ICA handlare, haft lite Nordea gig, mekat på en teater, hjälpt Schyffert,  Rodamco,  Carl-Einar Häckner och rätt många  fler. 

Oktober2017

November, snart ska vi berätta vad vi ska göra denna månad, den behöver bara komma lite längre .....  Den stora ICA 100 år samlingen i Västerås, Jonas Gardell, Loomis, "Funkis Mello", Teater bygge, ICA Maxi, Österåkers Anstalten och lite annat som vi återkommer om. 

November 2017

December, en lite lugnare månad väntar vi berättar mer när vi vet.

Det blev en hel massa att göra, men nu vill vi önska alla vi känner en God Jul och ett Gott Nytt År!

 

December 2017

2018
 

Januari, Välkommen till 2018, vi har det lugnt och skönt än så länge i denna månad, så småningom ska vi åka till Göteborg och lite andra platser närmare hemma där vi har en del inbokade uppdrag.

Januari 2018

Februari, Vi har idag 1:a Februari gjort en konferens med tillhörande middag och festiviter, för en avdelning inom ICA. I morgon gör vi 2 dagars 70 årsjubileum för en kommunal kulturskola allt möjligt mellan musik, konst och teater hundratals barn överallt, kultur kallas det visst!  Vi har även köp ett nytt 

mixerbord, byggt case till detsamma, byggt ett Cat kabel system till analog audio och lite annat som man kan göra när det är lugnt på jobbet.

Februari 2018

Mars, nu börjar vi förhoppningsvis tina upp efter den senaste tidens köldknäpp och snökaos "the beast from east", när detta skrivs är vi mitt uppe i densamma. Vi har en hel del saker i "pipelinen", vi berättar mer när vi kommit lite längre in i månaden

Mars 2018

April, Här kommer våren hoppas vi! Vi har fått lite nya (begagnade) PS10:or som komplement till våra mest använda hötalare för monitor, vet inte varför men alla verkar gilla dom. Snart hamnar Robin på en musikal typ 3 veckor, en hel del andra företags evenemang och kultur uppdrag väntar också på att utföras.

April 2018

Maj,  Nu kommer värmen, ljuset och grönskan tillbaka. Vi har en hel del inbokat denna månad så vi berättar lite mer när det har hänt, hoppas ni kan vänta  :-)

Maj 2018

Juni, nu väntar alla möjliga gig och i slutet av månaden åker vi till Almedalen för att hjälpa PA-Kompaniet med 3500 seminarium eller vad det nu blir ett valår som detta. TjoHo!!!!!

Juni 2018 

Juli, Varmt som satan i gatan, men vi är lediga efter en rolig och bra insats i 10 dygn i Almedalen Visby där vi har på uppdrag av PA-Kompaniet, servat 7 scener med teknik och personal. Ett otroligt slit men också väldigt kul. Vill även passa på att tacka alla inblandade, 120 tekniker och alla andra som har bidragit till att det blir så bra som det blir. Nu ska vi bara vara lediga och hoppas på regn 🤪

Juli 2018

Augusti, vet inte vad vi säga här vi är fortfarande lediga lite grejor väntar i framtiden jag berättar när vi har gjort det. Det hände inte så jättemycket som vi orkar berätta om här, men kul var det.....

Augusti 2018

September, full rulle i ljudfabriken alla möjliga gig har vi gjort eller väntar på att göra. Vi siktar på att köpa lite roliga eller möjligtvis nödvändiga grejor till lagret. mer info kommer. Det blev betydligt mer att göra än vi räknat med, så en bra och kul månad!

September 2018 

Oktober, allt rullar på en hel del saker i den så kallade "pipelinen", en del installationer och andra mer vanliga gig för oss. Vi berättar när vi vet mer

Oktober 2018

November,nu har vi kommit in i den mörka och råkalla månaden November, när vi inte fryser så har vi slutfört en större installation i en sporthall i Täby, där dom har elitseriematcher. Sen ska leverera ljud åt en stor matvarujätte i 3 veckor i olika större arenor. Något som vi inte nämner så ofta är att vi veckovis servar kundintrument och förstärkare åt 4-sound i Täby + att vi servar gitarrer åt en större agentur på lite mer lös basis.

November 2018

December, vi har haft otroligt mycket att göra, allt har gått bra och nu vill vi önska alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År !

December 2018

2019

Januari, Välkommen till 2019 vi har en ganska lugn månad framför oss, lite installationer, lite reparationer, lite tillverkning, lite turnégig både här och där för den stora matvarukedjan. Vi kanske berättar mer när vi vet mer.

Januari visade sig från sin bästa sida rent företagsmässigt dessutom helt oväntat!

Januari 2019

Februari, ny månad, nya utmaningar som vi inte vet så mycket om så här första dagen i månaden, mer info kanske kommer. Inte mycket hände förutom att alla barn och deras föräldrar fick åka till fjällen, vilket för oss betyder att det inte är mycket som händer, tyvärr för oss pågår detta i i typ 4 veckor. Men vi deppar inte vi biter ihop och kommer igen precis som vi alltid gjort, (vi kan väl säga att detta inte kommer som en överraskning, det är ju likadant varje år 😊

februari 2019

Mars, snart är det vår, vi väntar på solen och ljuset, vi meddelar senare vad som kommer att ske! Å det hände en hel del, betydligt mer än vad vi hade förväntat  oss men bara på ett positivt sätt. Nu siktar vi mot April.

mars 2019

April, med det sedvanliga aprilvädret allt är som vanligt alltså.

Vi har en hel del att göra både stort och smått. En del större jobb på kända arenor har redan skett, å snart e' det Valborg..... 😊

April 2019

Maj, Full fart i ljudfabriken, en hel del roliga och inte så festliga gig ligger och väntar, en del har redan  skett. Vi tror att det kommer att bli en bra månad, om inte annat för att solen och värmen kommer tillbaka, björkarna har musöron och det mesta känns bra. Vi kompletterar  med lite information så småningon.

Maj 2019

Juni, en ovanligt lugn månad för oss, i och för sig med en hel massa helgdagar så det kanske inte är så konstigt. Vi har såklart haft en hel del att göra ändå så vi ska inte klaga, solen skiner och det är skitvarmt! Snart åker vi till Gotland och hjälper PA-Komaniet med teknik och personal inför Almedalen.

Trevlig semester för er andra önskar vi .

Juni 2019

Juli, Semester! men först var det full rulle i Almedalen, Visby. 10 dagar, 7 olika spelplatser som fick teknik och personal från oss. Tack PA-Kompaniet för att vi får vara med.

Nu slöa och sola eller vad man gör på semester.

Juli 2019

Augusti, Snart är semestern över och allt blir som vanligt igen. Vi mjukstartar med lite lagom mycket att göra. Återkommer när vi vet mer

Augusti 2019

September, Nu blir det full rulle mot nya friska mål, almanackan fylls på och vi tycker det ser bra ut. Lite jobb med en stor Dansk bank väntar och en lite mindre bank ägd av en större matvarukedja. Vi ser framåt med tillförsikt. Dessutom är ju September nästan en sommarmånad 😊

September 2019

Oktober, Nu blir det höst på riktigt, ganska lugn månad som det verkar men vi har haft fel förut. Om inte annat så peppar vi inför November som är mer eller mindre fulltecknad

Oktober 2019 

November, Nu händer det, en himla massa jobb med Sveriges största matvarukedja, det är globen hit och globen dit, men det är väldigt kul om än så uttröttande. Ovan på detta har vi allt annat som ska göras olika gig både här och där plus en del installationer. Vi ser tillförsikt fram emot nya uppdrag och kanske lite nya kunder.

November 2019

December, Va? är det redan December förvisso en Julmånad men ack så mörk och kall nu är det dock inte så långt kvar innan det vänder, då pratar vi så klart om vintersolståndet. Vi gör ganska mycket gig och en del installationer innan det klingar av framåt sista veckan innan jul, sedan ska även vi ha lite jul och nyårsledighet. Om inte annat så syns eller rättare sagt hörs vi 2020.

December 2019

2020

Januari, Nytt tiotal ,nu kör vi! Välkomna till 2020.

Januari 2020

Februari, det hände mer än vad vi hade förväntat oss i Januari. Februari är oftast en lugn månad för oss men man vet aldrig det ändrar sig ofta väldigt snabbt. Vi får se hur det slutar, då kanske vi berättar lite mer, annars så hörs vi i Mars.

Februari 2020

Mars,  en ny månad som kommer att bli betydligt mer arbetsam vilket för oss är bra. Mer info när vi vet mer

Dessvärre har allt blivit inställt pga.

CORONA , COVID-19 virus, vi väntar och försöker samla oss så gott det går. 

Vi skänker alla våra tankar åt alla kollegor som sitter i samma båt, kämpa på, det går över!

Mars 2020

April, så här i Coronatider gör vi inget annat än försöker vänta ut stormen genom att sitta lugnt i båten.

Det enda vi kan säga är väl att:

TVÄTTA HÄNDERNA!  

Försök hålla avstånd till andra, 

Stanna hemma om du känner dig sjuk,

Var försiktig, smitta ingen annan om det går att undvika, Ta hänsyn till andra, 

var inte en egoist. Det kommer kommer bättre tider, det sista som får överge oss är hoppet.

April 2020

Maj har tydligen ramlat bort, men i den månaden fanns det ändå inget kul att berätta om ❤️ 

Maj 2020

Juni, inget har ändrat sig sedan Corona kom till världen, allt står still och vi kan bara hoppas att vi och alla andra klarar sig både fysiskt, psykiskt och ekonomiskt.

Ha nu en så bra sommar som det går i dessa tider.

Juni 2020

Juli, Vi brukar ha semester, men nu har vi haft det sedan mitten av Mars. Vi har haft lite små åtaganden så även i Juli, men det är faktiskt ekonomisk kris, det enda  vi kan hoppas på är att det stabiliserar sig. Håll avstånd, tvätta händerna, tänk på alla som är sköra!

Juli 2020

Augusti,  Corona, Covid-19, har fullständigt stängt ner inte bara oss utan hela vår bransch.

Vi kan dock se några ljuspunkter i horisonten. Lite jobb börjar dyka upp, inga stora grejor men alla jobb även dom minsta  räknas. Det verkar lite som att kunderna har tröttnat lite och dessutom förstått hur Corona fungerar och hur man ska skydda sig och sina kollegor på bästa sätt. Detta gör att vi är lite positiva inför framtiden.

Var försiktig, tvätta händerna och visa hänsyn! ❤️

Augusti 2020

September, Vi kan se en liten ljusning på horisonten. Vi får in lite bokningar och gör en del jobb, nu är ju vi ganska flexibla då vi både hyr ut saker, är tekniker med transporter o.dyl. plus att vi servar musikinstrument. Det hela kokar ner till att många bäckar små är inte så dumt.

Vi hoppas att det kommer att bli bättre och bättre och önskar att alla kollegor också hittar tillbaka till något normaltillstånd. Håll avstånd, tvätta händerna och ta hand om varandra. ❤️

September 2020

Oktober, Inte för att det händer mycket, men lite sker allt och och verkar som om det kanske går åt rätt håll, vi hoppas innerligt. Nu har regeringen öppnat för att man kanske får vara 500 personer med vettiga avstånd så länge folk sitter ner med 1m lucka? Dock har man lovat att det fullständigt ologiska beslutet att man kan vara 200 pers och äta men spelar någon gitarr till middagen bara vara 50 personer, äntligen!!!

Ta hand om er, visa hänsyn, håll avstånd och tvätta händerna 🎸 

Oktober 2020

November, Covid-19, har fullständigt stängt ner inte bara oss utan hela vår bransch. Vi har fått näringsförbud på riktigt för nu får man bara vara 

8 (åtta)personer i ett sällskap alltså kommer inte ens dom små jobben att kunna genomföras.

Vi har full förståelse för att man måste göra allt för att stoppa smittspridningen så vi biter ihop och hoppas på bidrag från diverse myndigheter (då alla våra besparingar är slut) Detta har nu pågått i 9 månader vilket givetvis inte många företag klarar av.

Var försiktig, tvätta händerna och visa hänsyn! ❤️

November 2020

December, allt har bara blivit sämre vi hoppas nu på att vaccin ska få ordning på världen För övrigt vill vi passa på att önska alla en Riktigt God Jul och ett 

Gott Nytt År! 🎄🎁🔔

December 2020

2021

Januari, Välkommen till 2021☀️

Vi vet lika lite som ni hur detta år ska utveckla sig, men vi hoppas givetvis på bättring. Med tanke på hur uselt och skrämmande 2020 har varit, önskar vi oss och alla andra ett mycket bättre 2021.

Januari 2021

Februari, inget kul att berätta om, sorry.

Vi hoppas på bättre tider och att vi hoppas och alla andra vi känner ska klara denna pandemi utan allt för stora förluster i pengar eller liv.

Håll ut det går över, frågan är när ???

Håll avstånd, tvätta händerna, gör allt för att inte sprida smittan vidare. så kanske vi får en bättre vår och sommar.

Februari 2021

Mars, Vi måste nog säga att det blivit värre, inte mycket hopp i sikte om inte vaccinet gör någon nytta. Men skam den som ger sig vi kämpar vidare och hoppas att vi ses igen. Håll ut !!!! 

Det blir  förhoppningsvis bättre.....

Mars 2021

April, Snälla vaccinera er så kanske vi får en ända på detta kaos och ett slut på denna pandemi. Vi tror, alltså gissar, att till hösten kan det kanske börja ljusna och folk får och vill träffas igen, vilket vore toppen för alla som är inblandade i vår bransch (och givetvis alla andra också). Under tiden tvätta händerna och ta hänsyn till era medmänniskor, ni vet vad som krävs. 🌹

April 2021

Maj, vi upplever en väldigt jobbig tid både ekonomiskt och professionellt men skam den som ger sig. Nu börjar snart alla få vaccin och då kan vi och alla andra hoppas på att livet sakta återvänder till det  normala, men fortsätt att tvätta händerna, håll avstånd så kanske det ljusnar så sakteliga.

Maj 2021

Juni, Här kommer ett inlägg lite sent men det ser ut att lätta lite både på restriktioner och inflöde av jobb, det verkar som om vaccinationen har haft en positiv effekt på det stora hela. Vi vill önska alla en skön sommar och inte minst "midsommar" då vi kanske kan träffas lite mer än vad som var fallet förra året.

Vi fortsätter att vänta som vi nu gjort i 15 månader på att det ska bli bättre, vilket det såklart blir så småningom.

TREVLIG SOMMAR

önskar MixCo Crew

☀️ 💥 🌺 🥂 ❤️

Juni 2021

Juli, En så kallad semestermånad, ja det kan man ju lugnt säga att det är av kända anledningar. Vi tar det med ro och hoppas så klart att det börjar rulla igång lite till hösten. Under tiden ha en skön sommar 🌞

Juli 2021

Augusti, snart börjar skolorna och folk återvänder till sina jobb elller så jobbar man hemifrån. vi ser en viss ljusning då det bokas på lite olika jobb, men vi får väl anta att det är svårt att veta hur det går med pandemin och då vågar man inte boka in saker. Vi får väl hoppas att alla som varit valt att resa utomlands inte smittar ner hela befolkningen. Den som lever får se. Men kontentan är att vi som vanligt är optimistiska och tror på bättring. 😎

Augusti 2021

September, nu verkar det lätta lite vi hade ganska mycket att göra i augusti, vilket var ganska oväntat men glädjande.

Precis nu sade dom på radion att alla salonger kan fyllas  med full kapacitet  till nästa månadsskifte. Vi märker att det bokas på lite, det ringer i telefonen och mail kommer, vi ser detta som gott tecken. Var fortsatt försiktig, 

håll avstånd, tvätta händerna och framför allt vaccinera er!!!  Under tiden ta det lugnt allt kommer att bli bra! 😊

September 2021

Oktober, nu har de flesta restriktioner lättat vilket också har lättat våra hjärtan. Nu bokas det på hej vilt vilket vi ser som en ynnest, live framträdanden i vilken form som helst verkar vara vad alla längtar efter, teater, konferens, konsert vad du vill. Vi hoppas att det håller i sig så vi håller tummarna.

Oktober 2021

November, nu har det börjat hända på riktigt, kalendern fylls på hela tiden och telefonen ringer., väldigt glädjande.

Vi har som alla andra svårt att hitta kunnig personal och få leveranser från våra leverantörer, men det kommer så klart att ordna sig. Nu kör vi 💥 🤪 👍

November 2021

December, Vi har haft mycket att göra vilket har varit trevligt.

Vi vill Önska Alla en God Jul och ett Gott Nytt År!🌲 🎁💥😋

December 2021

2022

Januari, hoppas alla haft ett bra jul och nyårs uppehåll, Vi får väl se vad dom nya restriktionerna innebär för oss alla?

Vi har hitintills inte fått så många avbokningar, men vi brukar ha det lugnt i Januari. Vi hoppas att det blir till det bättre så småningom. Under tiden håll avstånd, tvätta händerna och för "Bövelen" Vaccinera er!!! (om ni kan)

januari 2022

Februari, Och nu tog det stopp igen ☹️ det enda vi kan göra är väl att vänta och se vad som händer? Men nu har det kommit lite nya glädjande besked 

Sverige öppnar upp från och med onsdag 9/2. Vi håller tummarna och hoppas 👍

Februari 2022

Mars, Pandemin verkar ha lugnat ner sig och då startar en diktator ett krig och som grädde på moset. Vi har ingen aning om hur detta kommer att sluta men vi hoppas att det slutar något så när lyckligt. Våra tankar är med det Ukrainska folket. Död åt alla diktatorer!

Mars 2022

April, börjar kallt, faktiskt svinkallt och snö, dock har ju Mars varit en väldigt väldigt varm och framför allt solig månad så man ska inte klaga, det finns ju något som kallas "Aprilväder", men den som väntar på något gott.... Vi ser ljuset i tunneln, bokningar börjar komma nu när folk vågar ha lite evenemang. förhoppningsvis fortsätter det som det börjat. Vi önskar alla en fin vår 🍀🌷

April 202

Maj, har hitintills varit en stressig och givande månad, vi har haft fullt upp och vi ser ingen ände på det just nu, vilket får tolkas som ett enormt  lyft från dom senaste två åren 👍

Maj 2022

Juni, Nu har det blivit helt hysteriskt, alla vill göra något efter två år av pandemi. Vi kör på och hoppas på det bästa, vi har som alla andra svårt att hitta personal, men friskt vågat hälften vunnet som någon listig filosof uttryckte det för väldigt länge sedan kan nog gälla fortfarande. Trevlig sommar till alla. 

🌷🌼🎤🥂 

juni 2022

Juli, Tyvärr glömde vi att skriva något om denna månad. Vi har haft semester och inte gjort ett dugg, så skönt! 

juli 2022

Augusti, Nu börjar det, vi är helt fullbokade, med gig, installationer och annat kul! Vi tycker det verkar kul!

Augusti 2022

September, Verkar inte vara en lika hysterisk månad som Augusti har varit men vi vet inte ännu riktigt kan bli hur bra som helst! 😊 👍

September 2022

Oktober,  Med lite tur är ju Oktober en härlig höstmånad, kanske lite, skördetid, Brittsommar eller bara som det blev. lite regn och annat. Vi har en hel del på agendan, så vi tror att det blir bra.

Oktober 2022

November, nu djävlar händer det saker, november är alltid en av våra mest stressiga månader, för oss stora evenemang med en stor känd matkedja vilket brukar vara kul, förhoppningsvis blir det lika roligt detta år. Sedan finns det så klart en massa annat som man ska göra.. och har lovat November 2022

December, Nu närmar vi oss jul och kanske lite välförtjänt vila och lite mys med god mat, umgänge med familjen. 

Men ännu är det en hel del att göra vilket är bra! Vi försöker ta vara på tiden med att göra sådant vi inte riktigt har hunnit med.

Vi önskar alla vi känner en riktigt God Jul och ett Gott nytt År!  🍻 🌲 🤡🥂 🔔 

December 2022

2023

Januari,  Välkommen till 2023 vi har haft en lugn och behaglig julledighet vilket har varit väldigt skönt;) 🌲 🥂

Januari som brukar vara en relativt stillsam månad, så också detta år men vi har en liten turné på gång med en stor aktör i matvarubranschen, bara 3 stopp men många bäckar små! Plus lite annat som ligger i pipelinen 😊

Januari 2023

April,  fortfarande kallt, ingen riktig vår i sikte ivarjefall inte efter Mars månad ☹️

men alldeles snart är det Påsk, det kan vara trevligt men är verkligen inte bra för ekonomin i vårt lilla företag, det händer ju liksom inget 🤪 Men vi ser positivt på den så kallade framtiden, hoppas ni också gör det! Hörs i Maj! (då är det nog lite grönt och varmt och mysigt) 🌿🌺

Februari, En ganska tråkig vintermånad som ändå har en del lite roliga jobb att erbjuda, som vi ska utföra, så med lite tur kan det bli en ganska bra månad till slut 😊

Februari 2023

Mars, Nu börjar man få små vårkänslor dagarna blir ljusare och tidvis lite varmare! Vi har haft en hel del att göra så vi ska inte klaga, dessutom ligger det en hel del i "pipelinen", vilket känns bra och lovande. Vi ser fram emot den så kallade framtiden med tillförsikt. 🌿 🌺

Mars 2023,, Nu börjar man få små vårkänslor dagarna blir ljusare och tidvis lite varmare! Vi har haft en hel del att göra så vi ska inte klaga, dessutom ligger det en hel del i "pipelinen", vilket känns bra och lovande. Vi ser fram emot den så kallade framtiden med tillförsikt. 

mars 2023

Mars, något vi tydligen missat här på Dataavdelningen. Mer  kommer när vi minns vad som hände 🤪

mars 2023

April,  fortfarande kallt, ingen riktig vår i sikte ivarjefall inte efter Mars månad ☹️

men alldeles snart är det Påsk, det kan vara trevligt men är verkligen inte bra för ekonomin i vårt lilla företag, det händer ju liksom inget 🤪 Men vi ser positivt på den så kallade framtiden, hoppas ni också gör det! Hörs i Maj! (då är det nog lite grönt och varmt och mysigt) 🌿🌺

april 2023

Maj, En månad där det bötjar hända saker , full rulle till midsommar och lite till! 😊

maj 2023

Juni, Den blomstertid nu kommer och med den alldeles för mycket jobb, stressigt men riktig bra för ekonomin!  Vi önskar alla vi känner en riktigt bra och härlig sommar !

🤪 🌺 🍔 🍺 ❤️

Juni 2023

Juli, Nu har vi semester! Ha det bra alla ni som jobbar eller latar er! 🤡

Juli 2023

Augusti, har börjat lugnt och skönt mest semester faktiskt, men snart är vi i September och då brakar det loss😊

Augusti 2023

September, Nu börjar det som vanligt hända en massa saker, en hel del är väldigt roliga och en del är bara rätt så tråkiga och en del är komplicerade, men vi tycker nog att det mesta är kul ändå! 😊 Robin som har jobbat på annat håll sedan pandemin har kommit tillbaka, vilket vi tycker är mycket trevligt, så den unga generationen kan ta över rodret från oss lite äldre gubbar, Haha! September 2023

Oktober,  En som vanligt rörig men förhoppningsvis rolig månad. Vi berättar mer när vi vet lite mer 🤪

Oktober 2023

November,  Nu har vi kommit till den månaden där den stora livsmedelskedjan har en massa möten! Det blir som vanligt en extremt många timmar, men vad gör man inte för sina kunder? Dessutom är det såklart en hel del andra evenemang som självklart krockar, men vi ska nog lösa detta! 😊

November 2023

December, Vi vill redan nu önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi har verkligen haft fullt upp under November och December ser också ut  att ha en hel del uppdrag, men att det  blir lugnare efterhand, vilket känns skönt just nu! Hoppas att ni alla har haft och får ett bra år till 2024! 🥂🌲🤡

December 2023

Januari , Välkommen till 2024!

Vi har haft en lugn och väldigt skön julledighet med ett "Gott Nytt År" dessutom! Januari är ju lite av tradition en ganska tråkig och lugn månad vad det anbelangar jobb, vi har dock en hel del att göra, lite lagom som sådär. Bygga lite saker till olika kunder, åka på en liten turné med den stora matkedjan, typ 6 stopp. Hoppas alla ni andra har och har haft det bra! 

Januari 2024​

 

 

God Jul
Paket till jul
God Jul igen
Nyheter 2016

 

DDA dm 12 (numera heter dom Midas)

DDA klassisk mixerbords tillverkare​

DDA små analoga mixerbord med alla knappar du behöver för att göra 

fint ljud. 

8 kanaler med Midas micpreamps, 

+ 2 stereo kanaler

3 bands EQ med svepbar mid, 2 aux pre eller post.

Koppla till ett reverb du gillar och sången blir "perfekt"!

april och juni 2016

Shure QLX-D

Shure digitalt mikrofonsystem

 

 

Digitala trådlösa mikrofonsystem från Shure. Helt kompatibla med ULX-D, med exakt samma RF och ljuddel, dock utan "Dante". Halvracksformat.

Vi har alla mikrofonkapslar du kan tänka dig till handmikrofonerna och vi har Voice Technologies, Vt800, Vt801 och Vt 710 som headmikes.

april 2016

Nexo ID-24​

Frontfills eller vad du vill

 

Nu ännu fler!

Nexo,s minsta högtalare, 2 x 4" element och en 1" driver som är roterbart

utan verktyg, mått 30x20x13cm, vikt 6kg.

Perfekta som frontfills på scenkanten, som små monitorer, eller "under balcony" för teatrar.

Fungerar även alldeles exellent till den lilla konferensen.

mars och oktober 2016

Nu är det november och vi mer eller mindre bor på Globen i Stockholm under 2 veckor, där vi levererar ljudteknik och personal till konferens, middagar och lite fest åt

ICA,s profilträffar med  Nära, Supermarket och Kvantum.

Maxi gör vi på ett annat hotellkomplex.

November 2016

Midas M32-R

Midas alltid att räkna med

Midas M32-R, 40kanals mixerbord.

17 reglar, 19 tums rackformat.

16 lokala micpreamps, 8 lokala XLR out.

2 AES50 portar till stageboxar.

För oss ersätter det Yamaha 01v96 borden som har tjänat oss väl.

November 2016

Tillökning av Nexo NXAMPS!

 

 

 

 

 

 

 

Vi har utökat vårt innehav av,

Nexo NXAMP 4x1 med inbyggda controllers, 4 x 1300W/2Ω, lagom många watt som fungerar till alla Nexos högtalare och även i ett "flat" läge till vad som helst.

Otroligt smidigt.

 December2016

Nyheter 2017

Nexo DTD-T och Midas DL153

Nexo DTD-T digital TD controller och Midas DL 153 AES50 stagebox

Nexo DTD-T controllers för alla högtalare i PS serien, ID-24, M6 och M10 line array, med tillhörande subbasar.

Smarta lösningar med kontakter inbyggda på framsidan, inget behov av "sensekablar"eller kontaktplåtar. 

Midas DL153 16in 8ut AES50 stagebox.

Nu har vi köpt ännu fler DTD:s.

november 2016 februari och april 2017

Shure QLX-D

Flera Shure QLX-D system på lagret

2 kanaler  trådlösa mikrofonsystem.

Paketerade i Holmberg case gjorda i plastcomposit, väger inget, racklåda i aluminium från Adam Hall, mindre än halva vikten vs. stål, färdigskuren inredning från den stora tyska musikaffären :-)

februari  o april 2017

Motorola GP 340

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Motorola GP340 världens mest sålda komradio.

Vi har Köpt ett bättre begagnat  case med 6 stycken Motorola GP 340 "walkietalkies", all inclusive. 

Fantastiskt skönt när man är på Globen eller liknande stora arenor.

Endast för ljudteknikerna!

Maj 2017

Denon DN-202 WT

 

 

 

 

 

Denon DN-202 WT, trådlös stereo överföring.

 

Trådlös överföring i stereo eller mono via wifi, 2,4 gHz bandet. Allt med balanserade XLR. Simpelt sätt att mata signal till delay högtalare eller dylikt, så skönt att slippa dra kablar i knepiga miljöer.

September 2017

Nexo GEO M6 tangent array

Nytt på lagret! Nexo Geo M6 "line array"​Lätt, litet och låter mycket!

 

Nexos minsta "line array" Geo M6, 

6 tums bas + 1 tums driver, vikt 9,75 kg, B=375mm, H=209mm, D= 280mm. Flyg, stacka eller ställ på ett stativ. Perfekt som konferens PA eller som outfilll eller faktiskt vad du vill! Kräver endast en NxAmp 4x1 som drivning, spelar betydligt starkare än du tror 😊
Oktober 2017

Belden 1303e CAT6A

Belden 1303e, dubbelskärmad 

CAT6a kabel.

Vi har bytt ut all vår CAT5e oskärmade kabel mot dubbelskärmad Belden Cat6a, med Neutrik NE8MX6B (heavy duty) Cat6a kontakter.

Då vi använder AES50 till våra Midas bord blev det, 3 x 80m + 2 x xlr analog och strömmatning, till Pro series borden.

Plus några 30, 20,10meters och 3meters till lite av varje. Även en 50 meters med strömmatning till m32R / SQ5 borden.

November 2017

Nyheter 2018

Allen & Heath SQ-5

Allen & Heath SQ-5 mixer

 

 

 

A&H SQ-5, 96Khz digital mixer. En enkel 19 tums mixer med 48 kanaler in, 12 stereo Aux, 3 matrix, 8 x FX, Automixer, 16 reglar + master, 6 layers, 16+1 local xlr in, 12 local xlr out och givetvis digitala boxar via CAT kabel. Liten, smidig, enkel att förstå, låter fint och kan en hel massa saker ungefär som man förväntar sig.

Februari 2018

Shure QLX-D

Fler Shure QLX-D trådlösa mikrofonsystem inkl.UA844 antennsplit.

 

2 kanaler  trådlösa mikrofonsystem.

Paketerade i Holmberg case gjorda i plastcomposit, väger inget, racklåda i aluminium från Adam Hall, mindre än halva vikten vs. stål, färdigskuren inredning som innehåller allt, headmikes, beltpacks, handmickar, klykor, batterier och allt annat, bara att välja :-)

Mars 2018

MixCo CAT 567 RJ45 Audio

Vi har byggt nya boxar och piskor för CAT kablar till analog audio 

Analog audio via skärmade CAT 5, 6 eller 7 kablar. Fungerar på väldigt långa avstånd, 4 kanaler xlr in eller ut, Analogt, AES/EBU, DMX, intercom eller lite vad som helst som har 2 eller 3 polig överföring. Går utmärkt att ha oskärmad Cat kabel om man inte behöver 48v, med skärmad kabel är 48v inget problem. Vi ser det som extra små multikablar till nästan vad som helst.

Mars 2018

Allen & Heath DX 168 stagebox

 

Ytterligare en stagebox, 96kHz, Tillsammans med med den vi hade blir det en 32-16 box, för oss oftast alldeles perfekt!

Oktober 2022

A&H SQ6 

Allen & Heath, SQ 6 mixer​

 

 

 

Ett litet komplement till den SQ5 som vi har haft länge, Ett mixerbord som gör det vi önskar till ett vettigt pris! FOH, monitor eller vad som helst!
Augusti 2023​

Midas/DDA DM12 audiomixer
Shure QLX-D wireless system
Nexo ID-24 speaker
Midas M32-R audiomixer
Nexo Nxamp 4x1 amplifier
Midas DL-153 digital stagebox
Shure QLX-D 2 channel rack
Motorola GP-340 radio
Denon DN-202 2,4 Ghz wireless sender/reciver
Nexo M6 line array
Midas DL-251 stagebox
A&H SQ5 audiomixer
Shure QLX-D
CAT 5/6/7 stagebox
IMG_1349.jpeg.webp
bottom of page